پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۰۳

تفاوت میان نرم افزار های تحت وب و نرم افزار های تحت ویندوز

اطلاعات جذاب در مورد موضوعات مختلف نرم افزار های تحت وب، انواع طراحی سایت و ...

تفاوت میان نرم افزار های تحت وب و نرم افزار های تحت ویندوز

۱۱۳ بازديد

یکی از تفاوت های مهم بین نرم افزار تحت وب و نرم افزار تحت ویندوز اینست که نرم افزار های تحت وب را می توان در هر زمان و مکانی استفاده نمود و وابسته کامپیوتر خاصی نیستند و اگر برای سیستم مشکلی پیش آید به اطلاعات لطمه وارد نمی شود. نرم افزار تحت وب امنیت بالاتری نسبت به نرم افزار تحت ویندوز دارند و حجم زیادی از اطلاعات را می تواند نگهداری کند چراکه پایگاه داده ها امروزه می توانند حجم زیادی اطلاعات و داده ها را در خود نگهداری کنند.

یکی از نرم افزار های تحت وب معروف نرم افزار حسابداری شرکتی می باشد. این نرم افزار برای یکپارچه سازی و مدیریت اطلاعات مالی بسیار کاربردی می باشد. همچنین نرم افزار حسابداری شرکتی قابلیت ها و ویژگی های دیگری نظیر : اعلام سر رسید چک ها ، ایجاد دسترسی های مختلف برای کاربران ، قابلیت ثبت قرارداد ، پیش فاکتور، فاکتور و تعدیلات فروش ، قابلیت استفاده چند کاربر بصورت همزمان ، گزارش دهی دقیق به حسابداران ، ثبت حساب های بانکی و ...

همچنین برای اینکه بتوانید حجم زیادی داده و اطلاعات را نگه دارید با سیستم عامل ویندوز و نرم افزار های تحت ویندوز حافظه محدود تری نسبت به نرم افزار های تحت وب داری چرا که پایگاه داده ها امروزه می توانند حجم زیادی اطلاعات را در خود جای دهند. قیمت این نرم افزار ها متغیر می باشد و بنا به کسب و کار شما و کاربردی که دارند متفاوت است. به عنوان مثال قیمت نرم افزار حسابداری متفاوت است و بسته به استفاده و کارایی که از نرم افزار حسابداری خود می خواهید متغیر است.

یکی از قابلیت های مهم نرم افزار های حسابداری آنلاین گزارش دهی دقیق به حسابداران است ،این نرم افزارها به کمک حسابداران می آید و باعث می شود تا با دقت بیشتر به امور مالی رسیدگی کنند . در این نرم افزارها می توانید دسترسی های مختلفی تعریف نمایید برای مدیران و کاربران و همچنین قابلیت ارتقاء نیز دارد. یکی دیگر از مسائل مهم امنیت نرم افزار است. به این معنی که هر کسی نتواند وارد سیستم شود بدون اجازه مدیر و قابلیت شخصی سازی دارد.

دلایل سیاه شدن صفحه دسکتاپ ویندوز + (راه حل مشکل)

آیا هنگام بوت شدن یا هنگام استفاده از کامپیوتر یا لپ تاپ، صفحه سیاه یا صفحه خالی در ویندوز مشاهده می شود؟ مواقعی وجود دارد که مانیتور شما کاملاً خوب به رایانه شما متصل شده است، اما شما پیغامی مانند No Input یا Cable Not Connected دریافت می کنید.

دلایل زیادی وجود دارد که نمایشگر کامپیوتر ممکن است سیاه شود و من سعی می کنم تمام دلایل را برای شما بگویم. بیشتر اوقات این مسئله به برخی از سخت افزارها مربوط می شود، خواه کارت ویدیو، کابل ها، مانیتور، رم یا مادربرد.

گاهی اوقات، می تواند یک مسئله مرتبط با نرم افزار نیز باشد. در ابتدا اصلاحات آسانتر را ذکر خواهم کرد زیرا بدترین سناریو این است که یک قطعه سخت افزار را در رایانه خود جایگزین کنید.

 سیاه شدن صفحه دسکتاپ

چک کردن پاور جهت رفع مشکل صفحه سیاه ویندوز

احتمالاً قبلاً این کار را انجام داده اید، اما هنوز هم ارزش دارد دوباره امتحان کنید، زیرا این اتفاق بیشتر از آنچه فکر می کنید اتفاق می افتد. بررسی کنید که مانیتور روشن شده باشد، که معمولاً توسط نوعی نور در خود دکمه روشنایی نشان داده می شود. اگر چراغ روشن است، مانیتور روشن است و باید پیامی را مشاهده کنید.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.